Звънят от съдебна охрана - униформени и въоръжени,  в 7

...
Звънят от съдебна охрана - униформени и въоръжени,  в 7
Коментари Харесай

Нинова: Прокуратурата ме кара да нарушавам закона, толкова ли свършиха престъпниците

Звънят от правосъдна защита - униформени и въоръжени,  в 7 сутринта, тревожат ми съседите и фамилията. Ми изпратете призовкар.Оставете ми фамилията и съседите  ми намира. Преля ми търпението.  Всеки ден съм пред камерите. Толкова ли свършиха нарушителите в България.

 

Питахме Гешев по кое време ще разерем за политиците, които са били финансирани от КТБ? Не сподели.

 

Ние осъдихме експанзията на Русия в Украйна. Направихме всичко допустимо да помогнем на бежанците. Всякаква помощ на страдащите хора - да. Ние призоваваме за  реализира на  мир. Ние сме партия на мира. Днес видяхме коалиция на войната. Демократична България гласоподаваха с Движение за права и свободи. Най-изненадваща бе позицията на БВ. Говорим за плаващи болшинства. Говорим за политическа неустойчивост. Лепят се нападателни етикети.

 

С връщане на хартиената бюлетина даваме право на хора, които не гласоподават заради терзание от машината, да го създадат. Всички викат какъв брой е ниска изборната интензивност. Хартиената бюлетина ще увеличи изборната интензивност.

 

Вместо страната да се оправи с фалшификациите, този проблем го замитаме с различен.  Има подозрения за машинния избор. Те не са партийни. Ние получихме и доказателство- в три области машините написаха “Дневникът е фалшифициран ”. съмняваме се за фалшификации.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР